Coronavirus

Vanwege het Coronavirus hebben we voor uw veiligheid én die van onze medewerkers, naast de bestaande infectie- en preventiemaatregelen, een aantal extra voorzorgsmaatregelen moeten treffen.

 

Een afspraak kan alleen gemaakt worden als u geen symptomen heeft die gerelateerd kunnen zijn aan het Coronavirus. Bent u verkouden, niest of hoest u, heeft u keelpijn, bent u benauwd of heeft u koorts (meer dan 38⁰C) of heeft u huisgenoten met koorts of benauwdheid? Stel dan het maken van een afspraak uit. Indien uitstel van de afspraak niet wenselijk is, bijvoorbeeld bij pijnklachten, neemt u dan telefonisch contact op met de praktijk. Samen zullen we kijken naar een gepaste oplossing om u toch te helpen.

 

Omdat handhygiëne bij deze virusuitbraak een belangrijk bron van besmetting blijkt te zijn, zullen wij u bij betreden van de praktijk vragen uw handen te desinfecteren met handenalcohol. We verzoeken u daarna uw gezicht en zaken zoals mobiele telefoons niet meer aan te raken. In de wachtruimte en bij het maken van afspraken proberen we met elkaar zo goed mogelijk de 1,5 meter afstand te bewaren die door de Rijksoverheid wordt geadviseerd. Het dragen van een mondmasker is niet verplicht

 

We willen het aantal mensen dat tegelijkertijd in de praktijk aanwezig is zoveel mogelijk beperken en zullen proberen de doorstroom zo soepel en snel mogelijk te laten verlopen. Van u vragen wij het volgende:

  • Kom indien mogelijk alleen;
  • Het is fijn als u op tijd bent, maar kom niet veel te vroeg;
  • Maximaal 4 personen in de wachtkamer. Als alle stoelen in de wachtkamer bezet zijn, wacht u dan buiten? (of bij slecht weer in de auto?)
  • Verlaat na uw behandeling zo spoedig mogelijk de praktijk.

 

Houdt u verder rekening met de volgende zaken:

  • We proberen zoveel mogelijk met uw wensen rekening te houden, maar het zou een enkele keer kunnen dat u geholpen wordt door de tandarts waarmee u in eerste instantie niet de afspraak heeft gemaakt. Dit zal met name gebeuren bij gecombineerde afspraken bij de mondhygiënist voor behandeling en bij de tandarts voor controle of bij pijnklachten die op dezelfde dag verholpen moeten worden;
  • Probeer het toilet gebruik in de praktijk zo veel mogelijk te beperken;

 

Wij hopen op uw begrip en u binnenkort in alle gezondheid in onze praktijk te mogen ontvangen.

 

Laatste update: 12 oktober 2021